Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i unik skärgårdsmiljö!


Välkommen till Hasslö GoIF, närhet till allt. Vi kan stolt erbjuda dig och din klubb oförglömliga dagar hos oss. Vi arrangerar exempelvis läger med helpension inklusive två träningspass dagligen på utmärkta gräsplaner. I vårt ordinarie lägerutbud finns ungdomsläger för upp till 150 deltagare.

 Vår anläggning ligger mitt på ön med närhet till affär, pizzeria och bad. Allt ni behöver finns på gångavstånd. Planerna som finns att tillgå är två fullstora gräsplaner, en fullstor grusplan, samt en mindre (7-manna) gräsplan. Planerna går att utnyttja tidigt på året.

 Det finns även 4 omklädningsrum, bastu, tvättrum med tillgång till tvättmaskin och torktumlare. Vi kan också erbjuda tennisbana och gym.

Boende ordnas i föreningens vandrarhem vilket har 29 bäddar (9 rum). Utöver det finns det möjlighet till förläggning i sovsal i tilliggande Folkets Hus.

 Vi har ett gott samarbete med lokala matleverantörer som levererar  mat till våra läger. I Folkets Hus finns det matsal, med tillhörande storkök samt en stor lokal.

 Självklart skräddarsyr vi arrangemanget efter era behov, vi kan till exempel ordna träningsmatcher om så önskas. Hör gärna av er för mer information.

 Oavsett ert behov – vi är lyhörda och flexibla och ser till att ni får en givande upplevelse som stärker såväl individ som grupp!

 //Lägergruppen

 

 

Uppdaterad: 14 MAR 2019 19:29 Skribent: Lägergruppen

Läger
Hornvägen 24
373 66 HASSLÖ

Bokning och frågor läger: This is a mailto link

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Ballou

Postadress:
Hasslö GoIF
Hornvägen 24, Box 25
37366 Hasslö

Besöksadress:
Hornvägen 24
37366 Hasslö

Kontakt:
Tel: +46767631256
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Sponsorer Fotbollsskolan 2021