Hoppa till sidans innehåll

Vi måste få hjälp!

10 OKT 2017 18:29
I helgen var det klang och jubelföreställning på Skärgårdsvallen. Våra duktiga herrspelare besegrade Märserum i kvalet till div.5 med hela 7-3 och avancerade upp till 5:an. När det så gäller organisationen runt herrfotbollen så vädjar vi nu om hjälp.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2017 18:30

Vi har ett bra lag och tränare, vi har en jättefin anläggning som vi äger själva, vi har en huvudstyrelse med ordning och reda, vi har en livaktig ungdomssektion.
Men vi måste bli flera som engagerar sig runt seniorfotbollen.

Vi söker dej, ung som gammal, hasslöbo eller fastlänning, dam eller herre som har ett intresse av att det finns seniorfotboll på ön.

Vi vet att det finns många som följer oss, vi får många tummar på facebook, men vi måste få lite mer engagemang än små tummar. Man måste inte vara fotbollsexpert för att hjälpa till, det finns massor av olika uppgifter i vår sektion inte minst administrativt.

Vi ser att fotbollen försvinner på flera små orter, ofta på grund av spelarebrist. Vi har spelare, så nog vore det väl otroligt tråkigt om vi inte skulle kunna fortsätta verksamheten på grund av att folk inte vill engagera sig. Det finns också exempel på små samhällen där många sluter upp kring sin förening vilket ger en fantastisk gemenskap.

Känner du att du vill vara med och bidra till att vi skall kunna fortsätta med seniorfotboll på vår ö även i fortsättningen så hör av dej till Thore König tel.0733-68 88 42 senast den sista oktober.

Vi tror och hoppas att det skall finnas seniorfotboll i Hasslö GoIF även säsongen 2018 men för att detta skall bli verklighet så krävs det att några fler visar sitt intresse före den 1 november.


Epost: Adressen Gömd

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Ballou

Postadress:
Hasslö GoIF
Hornvägen 24, Box 25
37366 Hasslö

Besöksadress:
Hornvägen 24
37366 Hasslö

Kontakt:
Tel: +46767631256
E-post: This is a mailto link

Se all info