Hoppa till sidans innehåll

Vi är tillbaka!

08 OKT 2017 10:44
Lördagens kvalmatch mot div.5-laget Märserum blev en målrik historia där vi till slut vann med hela 7-3
  • Uppdaterad: 08 OKT 2017 10:45

Det var Märserum som tog ledningen med 1-0 redan efter två minuter men redan minuten efter kvitterar vi genom Gustav Ohlsson.

Matchen stod sedan och vägde tills det var kvarten kvar av första halvlek då vi får ledningen efter ett självmål från Märserum. Det var här Märserum som hade mest boll men dock var vi hela tiden det lag som skapade de vassaste chanserna och vi hade i detta läget haft två bollar i stolpen. Redan här syntes det att vi skulle få massor av chanser då våra anfallare var betydligt snabbare och rappare än våra motståndares backlinje.

I slutminuterna av första halvlek så hinner inte Märserum med och vi får två stycken straffar då försvararna är på efterkälken. Oliver Toll sätter bägge dessa mycket säkert fram till halvtidsvilans 4-1.

I andra halvlek har Märserum bollen mest hela tiden men vi är hela tiden farliga i våra kontringar. Märserum gör två mål men vår seger är aldrig hotad då Simon Israelsson gör tre mål i andra halvan.

På det hela taget var det en match där vi väldigt enkelt tilläts springa igenom motståndarnas försvar och med en gedigen försvarsinsats från samtliga så blev den här matchen en lättare seger än vad någon av oss kunnat drömma om.

Hela laget skall ha en stor eloge för det sätt man kämpar och den vilja som visas. Nu är vi tillbaka i femman!

Laget: Daniel, Emil G, Johan, Robin, Hannes B, Simon, Oliver, Jimmy, Melker, Gustav, Linus, Stellan, Peter, Dennis O, Martin


Epost: Adressen Gömd

 SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Ballou

Postadress:
Hasslö GoIF
Hornvägen 24, Box 25
37366 Hasslö

Besöksadress:
Hornvägen 24
37366 Hasslö

Kontakt:
Tel: +46 767 63 12 56
E-post: This is a mailto link

Se all info